måndag 27 april 2009

Turkiet<3

Det har varit en underbar vecka i Turkiet, väldigt trevliga människor =)
Vi kom in på hotellrummen (vi hade två: ett som jag, Linnea, Felicia & Elin delade & ett som grabbarna tog) 03.30 trötta o lite griniga. Men vi sov bara till 8.30 nästa morgon. Då var det frukost. Det har blivit mycket äta under veckan, det fanns alltid mat att tillgå:
Frukost 8-11, Lunch 12-14, fika 16.00 middag 19-21, soppa 22-22.30+ att mellan 11-15 fanns det en kvinna som satt o stekte turkiska pannkakor...mums. Så hungriga behövde vi inte vara. Sen fanns det vin/öl/ läsk/kaffe att hämta hela dagarna:-)
Vi har badat, solat, läst & ätit hela veckan. Det har varit ca 25 grader o sol nästan hela veckan, det var bara onsdagen som bjöd på lite moln, men det var bara skönt. Eftersom vissa av oss hade bränt sig ;-(
Linnea o jag var på turkist bad på måndagen( de andra vågade inte;-))
På själva badet var det jätteskönt...blev skrubbad o tvättad i nåt lödder...mm superskönt. Efter denna behandling fick vi sätta oss i några sköna stolar o få en ansiktsmask, som efter ett tag blev torr. Sen var det dags för massagen...hmm va skönt tänkte jag...men aj vad jag bedrog mig:-( gjorde djävulskt ont. Linnea tyckte att det var supeskönt...hon hade väl inte lika många knutar som skulle masseras ut;-)
Lars o Linnea tog en promenad till Sides gamla stad en dag, det var inte mycket att ha så vi andra brydde oss inte om att åka dit, det är ju lite krångligt att åka buss där med vagn o Linnea vägrade att åka taxi. Men det fanns massa "butiker" där vi bodde så vi kunde iallafall göra av med pengarna som vi hade med oss =)
Elin blev väl omhändertagen av turkarna..ohh baby.. ohh baby sa de & ville hålla o pussa på henne..hon tyckte väl att det var sådär kul..men jag tror att mot slutet av veckan hade hon vant sig & kunde till & med sträcka ut armarna mot dem:-) Linnea var måttligt road av detta, då hon trodde att de skulle röva bort henne.
William blev kompis med de som jobbade på hotellet & lärde en lite svenska fraser=)
Felix ville inte handla så mycket ville hellre spara pengarna:-) Felicia simmade o simmade. Djurvän som hon är så blev hon kompis med en katt som strök omkring på hotellet:-)

Kommer lite bilder snart...:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oh det låter som en härlig resa. Blir avis på det turkiska badet :-)/ E

Malin KT sa...

Ni verkar ha haft det väldigt bra med lagom mycket aktivitet och en massa musigt att stoppa i munnen :-) Nu är ni väl fyllda av minnen och erfarenheter och laddat batterierna!?!? Ses på lörda´!
Kram

Mollan70 sa...

Vad mysigt det låter. Jag har bara besökt Alanya men det var 17 år sedan. Side skulle jag gärna åka till. Flög ni här i från Norrköping?
Alla bilder är superfina.
Vi hade planerat att åka i början av juni någonstans men inte hittat nått direkt ännu.
Hoppas det blir Turkiet=)